7 februari 2007

Möten, möten och... möten

Just nu verkar varenda människa sitta i möten när man försöker få tag på dom och själv är man inte bättre. Sett på två veckor tillbaks har jag nog haft ett 20-tal möten på olika nivåer såväl internt som kundmöten. Är nog tur att jag anmälde mig till den där förhandlingsteknikskursen så kanske man kan få tiden att gå mer effektivt :)

Egentligen är det väl inte så konstigt att det är mycket möten just nu... Nytt budget och verksamhetsår för många företag och som vi tidigare konstateterat är ju IT-Sverige på väg uppåt igen och det är mycket som skall stämma in.

Det växer så det knakar och för oss i utbildnings sfären är det belönande att se att det även satsas en hel del på kompetenshöjningsbiten. Tänkte passa på att bjuda in till ett kostnadsfritt seminarium inom Webbkommunikation (ur ett användbarhets- och tillgänglighetsperspektiv). Detta är ett 2-timmars kostnadsfritt seminarium hos Informator på Karlavägen 108 i Stockholm, den 29/3. Mycket viktigt bland annat för er som jobbar mot den offentliga sektorn (läs "24-timmars myndigheten)...

Passa på att reservera plats redan nu, gratis är gott som dom säger :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *