1 februari 2007

To VAB or not to VAB...

Theo den lille sjuklingenSå sitter man hemma med en liten sjukling som hostar och har uppemot 40" temp. Så vad gör man när man gosat en stund och han behöver vila. Lägger sig och läser en bra bok? Näeee, självklart kollar man jobbmailen, kontaktar kunder, diskuterar interna planer med kollegor etc etc etc...

Varför är det så svårt att koppla bort jobbet för en dag? Är det kanske för att man älskar det man gör och faktiskt tycker det är roligt att jobba!?? Hoppas faktiskt på detta, annars är man väl helt enkelt arbetsnarkoman :)

Så, idag blir det ett helt IT-fritt inlägg, enbart för att bevisa att allt jag gör inte kretsar kring arbetet... kul film som tyvärr inte kan länkas: http://www.youtube.com/watch?v=dmOq9DN4Jmo
PS: Har ni sett alla "Tidy Up" IKEA-reklamerna på Youtube? Hysteriskt kul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *