16 mars 2007

Bloggande kursdeltagare

Happy VHade lite svårt att hitta något kul att skriva om på bloggen men fick just mail från en kollegas kund som precis gått klart en kurs hos oss och skrivit om den på: Andreas Sjöstedt...
Jag känner mig inspirerad att fördjupa mig i ämnet och att få tid och möjlighet att förbättra arbetssättet i min arbetsgrupp.
Sådant som gör att man går på helg med ett leende på läpparna :)=

2 kommentarer:

  1. vafan, körde ni den kursen nu, har försökt gå den typ 5 gånger hos Cornerstone men bara inställd hela tiden *"!¤#*

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Yup, 2710:an är ett litet sorgebarn eftersom dom som kan äska pengar av chefen för att grotta ner sig i MSF är lätt räknade. Förstår att du fått kursen inställd och som du ser när du läser Andreas blog så gick vi det där "lilla extra steget" för att ens få den körd. Inte allt som räknas i kronor och ören, ibland är en nöjd kund det som väger över främst!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *