12 mars 2007

Informator Micro Camp - Certifieringskväll

Informator Micro Camp 2007Goder kväll

Efter att en kollega fått mail från kund som bokat sig på vår utvecklarkurs för Sharepoint 2007 och då fått frågan från kunden (som är en av besökarna på min blog) "gäller IMC2007 även för detta?" måste jag förtydliga att i första skedet har vi valt endast just de certifieringsspår som finns på denna länk.

Inte att förringa något område och med tanke på att Informator just nu har den enda certifieringsförberedande kursen för utvecklarcertet på SP2007 förstår jag att vi till nästa tillfälle seriöst måste se om vi kanske kan lägga till detta område som ett av spåren (i Stockholm har vi exempelvis teknikcertet på Sharepoint 2007 på agendan)!

Hade förresten i eftermiddags ett kanontrevligt möte med fyra av våra bästa lärare (från bland annat Callista Knowledgebase, Ensofus och Fandes) där vi gick igenom upplägg, tankar och förberedning inför denna kväll. Ledordet är "kul" eftersom vi inte bara vill se till att ni får den bästa tänkbara coachningen inför certifieringen, vi vill även att ni skall se Informator som det Svenska utbildningsbolag som ger er mer än "bara vanlig kurs"!

Så, har du inte redan bokat den 19/4 (Göteborg) eller 24/4 (Sthlm) och lagt in dig på något av spåren är det dags! Det finns bara 12 platser på varje spår och som dom säger i USA... "I want YOU for IMC2007!!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *