5 april 2007

Sharepoint 2007 rullar vidare

Besök Informators Sharepoint sajtUnder tiden har vi då kört kurs på Sharepoint 2007 sedan hösten 2006, släppte utvecklarkursen på detsamma i januari i år och nu har vi även kört de första kurserna direkt riktade mot administratörer och webbredaktörer... Har även fått ett heligt löfte från kursutvecklaren där att dessa kurser inom kort skall vara helt klara att köra även på engelska för alla er som efterfrågat...

En nyhet för er som vill ha det där "lilla extra..." Den 11/6 har vi lyckats få hit världens i särklass vassaste Sharepointutvecklarexpert, MVP Patrick Tisseghem och alla ni som arbetar med Sharepoint vet precis vem han är så boka din kursplats nu direkt och skriv gärna i "extra info" att du hittade infon först här på min blog :)


BLENDED LEARNING
Riktigt spännande är också att våra Blended Learning kurser inom Sharepoint 2007 börjat ta fart och eftersom detta koncept fortfarande är ganska nytt för mig personligen ser jag med spänning fram emot hur vi kan ge kompetenshöjning i ett längre perspektiv med mycket uppföljning och framförallt konkret affärsnytta! Kan inte säga så mycket här mer än att till hösten lär det märkas än mer vad vi åstadkommit på detta område!!!

Nästa steg just nu för oss på Informator är att ta fram konkreta kurser som riktar sig direkt mot Infopath och SharePoint Designer som efterfrågats av många. Får ju inte heller glömma att Sharepoint & Exchange Forum kommer under våren, så det är ju garanterat många järn i elden för både oss på Informator och våra proffsiga kursledare på Humandata.

För er som helst går kurser i Göteborgsområdet och är sugna på Sharepoint 2007 kan jag passa på att tipsa om att det finns nya tillfällen i april på användarkurserna och i maj på teknik och utvecklarkursen. Men passa på att boka nu, samtliga tidigare tillfällen har varit fullbokade och denna gång är det inte bara en säljpitch, det är fakta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *