20 maj 2007

Långhelgen över, dags för jobb igen...

En liten teckning som jag gjorde för ca 20 år sedan, hittat i helgen :)Så har jag äntligen passat på att se lite filmer som missats tidigare, bla. Eragon med ongarna, Sin City med polarna och den nya James Bond filmen Casino Royal med frugan... En riktig filmweekend kan man säga :)

Skönt att koppla bort arbetet litegrann faktiskt, ladda batterierna och sätta full fart direkt imorgon igen. Såg förresten att Forest Key inte kommer och kör huvudtalare på re-Mix i Stockholm nästa vecka. Tråkigt att höra, men å andra sidan kommer mycket roligt i höst som TechEd i Barcelona (och lite kul är det att dom kör Flash på förstasidan... undra när dom får över det till Silverlight :)...

Nästa vecka är det möten om gäller för min del. Har åtminstone lyckats hålla samtliga i Göteborgsområdet, men det blir en del flängande trots allt.

Kanske skall börja promenera till alla möten så man får upp de dagliga stegen!? Näpp... nu kopplar vi bort datorn och ser till att njuta av resten av helgen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *