14 juni 2007

Microsoft Partner Summit - 6/9-2007

Microsoft Partner Summit - Solna 6 septemberFör er som inte vill eller har möjlighet att åka på WWPC i Denver så kommer ju den Svenska partner summiten för Microsoft och .NET-awards 2007 att köras den 6 september i Solnahallen, Stockholm (eller är inte det egentligen typ en förort!? :)

Ni som varit med tidigare känner igen fokusämnen som
  • Framtidstrender
  • Marknadssituation i IT-branschen
  • Säkerhet och IT
  • Microsoft och Partners
Själv har jag självklart redan anmält mig och skall bli riktigt kul att träffa både kunder, kollegor och samarbetspartners!! Skall dessutom bli riktigt spännande att se vilka som vinner .Net-awards 2007. Hoppas det blir någon av mina kunder :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *