21 juni 2007

Midsommar och snart semester

midsommar på västkusten
Senaste veckan har i stort sett alla möten bokats till "efter semestern" och nu är det inte långt kvar tills i stort sett samtliga stänger ner och drar iväg...

Har du just upptäckt att du måste gå en kurs nu före sommaren så är nästa vecka sista kursveckan hos oss i Göteborg och det finns faktiskt platser kvar, men då får du höra av dig idag, pronto!! :)

Räknar kallt med att hälften av mina kunder idag har stuckit iväg tidigt för att fira midsommar och slippa bilköer ut till landet, skärgården eller vart man nu firar midsommar... Blir nog en del pappersarbete och det kan i och för sig också behövas, börjar se ut som en pappersinsamling på mitt skrivbord...

Har du förresten sett att Informator söker fler lärare på konsultbasis, vi har nyligen tecknat avtal med ännu ett gäng duktiga pedagoger/it-proffs, men allt eftersom uppdragen blir fler behövs det också fler kursledare så känner du att du brinner för ditt område och har förmågan att förmedla det, tveka inte att kontakta oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *