9 juni 2007

Nu händer det grejjer hela tiden

Informator är Sveriges BÄSTA UTBILDNINGSLEVERANTÖRNu börjar det kännas att det drar ihop sig till semester. Alla vill att allt skall hända typ NU... Nästa vecka är jag helt överbokad med möten såväl externt som internt och vad är det som är allra hetast tro...

Sharepoint/WSS/MOSS 2007 är det absolut största samtalsämnet just nu som det varit i stort sett hela våren. Marknaden fortsätter bara att växa och det är otroligt hur mycket en enskild produkt kan göra för att koppla ihop alla delar så smidigt som just nya Sharepoint gör! Självklart är det en fördel när jag kommer ut till kunder och går igenom deras behov och kan peka på att Informator faktiskt kört kurser inom MOSS sedan förra sommaren, att vi just nu har X antal större löpande utbildningscase som körs simultant med våra Blended Learning insatser, att vi knutit till oss de allra bästa inom området och har Microsofts starka stöd när det gäller Partner-events, med mera, med mera, med mera... Hösten ser ut att bli den bästa sedan jag började på Informator :)

Nästa tankebit är naturligtvis kommande Windows Server 2008 och framförallt våra större kunder här som redan nu börjat planera för migrering. Informator har rustat till tänderna och nu pratar vi att kunna leverera på ett globalt perspektiv med fokus från Sverige och här slår vi samtliga branschkollegor med hästlängder och är i mål redan innan de knutit skosnörena. Att vi sedan tecknat avtal att ha med oss Sveriges vassaste teknikergäng ut bland kunderna gör helt enkelt saken solklar.

Skall ni migrera till nya Windows Server 2008 och produkter däromkring och behöver få upp personalens kunskaper på banan så är det helt enkelt bara att ringa Informator så får ni det bästa, snabbaste och mest ekonomiskt lönsamma resultatet!

Läste ett inlägg i Metron att Jante skulle begravas och det är väl på tiden. Informator är bäst inom vår nisch, mest effektivast när det gäller att leverara kunskap som sitter i och framförallt så har vi så jäkla trevlig personal :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *