20 juni 2007

TechNet hos Informator - SQL 2008 smygtitt med mera

Informators TechNet SeminariumAtt Microsoft mot slutet året planerar att releasa både Visual Studio 2008 och Microsoft SQL Server 2008 är ju ingen hemlighet. Inte heller är det hemligt att Informator utbildat en rejäl grupp av både IT-proffs och utvecklare och våra SQL 2005 MCTS paket har ju gått för fulla hus under både förra året och nu i vår.

Inte så konstigt då att Informator får förtroende att driva vidare dessa spår och nu i höst kommer vi under Microsoft TechNet flagga att genomföra ett antal seminarier som dels går in mer på best practice när det gäller MS SQL och självklart gluttar vi på de nyheter som Microsoft arbetat in i SQL Server 2008...
Lite exempel:
  • PS0711 - Meddelandehantering med Service Broker
  • PS0712 - Optimering av databaser
  • PS0713 - SQL Server 2005, mer än bara en databasserver
  • PS0714 - Business Intelligence
  • PS0715 - Nyheterna I SQL 2008 för IT Proffs
Läs mer på: Informators TechNet sida och inom kort kommer du hitta ännu fler detaljer där!

PS: Mattias Lind som är vår huvudlärare inom området har du säkert stött på tidigare. Jag tvekar inte att säga att han är Sveriges bästa kursledare inom detta området!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *