TRANSLATE

13 juli 2007

Torsdag .. mycket Windows Server 2008

Idag började man känna sig som ett riktigt konferens-proffs. Man vet vart alla sessions körs, man vet vart maten finns etc etc etc. Synd då att det är sista dagen :) Dagens Key-note var förresten en orgie i Amerikanska floskler, men suveräna talare/föredragare är dom verkligen! Det märks att presentationsteknik är något som är med i Amerikanska skolor (även om naturligtvis Microsofts gäng coachas stenhårt).

Idag var annars mitt huvudmål att gå på dragningen om Windows Server 2008 ur ett CPLS-perspektiv. Talarna Matt Minton (Product Planner) och Phil Webb (Sr. Marketing Manager) var verkligen riktigt proffsiga och det märks att Microsoft verkligen kommer satsa rejält här. Har ju redan tidigare noterat att två av fyra stora kampanjer kommer vara mot Win2008!


Något som upprepas gång på gång för just oss Learning Partners är att Microsoft har lyssnat när vi påpekat saker kring kursmaterial som kommer för sent, saknade resurser att förbättra våra MCT:er inom nya områden etc. I år och när det gäller Win2008 verkar dom ha tagit tag i dessa problem och kommer satsa rejält på att hjälpa oss! Självklart är detta något som gagnar våra kunder än mer eftersom det innebär att våra proffs blir ännu bättre :)

Coolaste grejen idag annars vet jag att Ola väldigt gärna vill skriva om (hoppas också han lägger in filmen för den är så jäkla cool!!!) Vill ni förresten också se lite föreläsningar och sessions från WWPC kan ni surfa in på denna länk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar