13 juli 2007

Torsdag .. mycket Windows Server 2008

Idag började man känna sig som ett riktigt konferens-proffs. Man vet vart alla sessions körs, man vet vart maten finns etc etc etc. Synd då att det är sista dagen :) Dagens Key-note var förresten en orgie i Amerikanska floskler, men suveräna talare/föredragare är dom verkligen! Det märks att presentationsteknik är något som är med i Amerikanska skolor (även om naturligtvis Microsofts gäng coachas stenhårt).

Idag var annars mitt huvudmål att gå på dragningen om Windows Server 2008 ur ett CPLS-perspektiv. Talarna Matt Minton (Product Planner) och Phil Webb (Sr. Marketing Manager) var verkligen riktigt proffsiga och det märks att Microsoft verkligen kommer satsa rejält här. Har ju redan tidigare noterat att två av fyra stora kampanjer kommer vara mot Win2008!


Något som upprepas gång på gång för just oss Learning Partners är att Microsoft har lyssnat när vi påpekat saker kring kursmaterial som kommer för sent, saknade resurser att förbättra våra MCT:er inom nya områden etc. I år och när det gäller Win2008 verkar dom ha tagit tag i dessa problem och kommer satsa rejält på att hjälpa oss! Självklart är detta något som gagnar våra kunder än mer eftersom det innebär att våra proffs blir ännu bättre :)

Coolaste grejen idag annars vet jag att Ola väldigt gärna vill skriva om (hoppas också han lägger in filmen för den är så jäkla cool!!!) Vill ni förresten också se lite föreläsningar och sessions från WWPC kan ni surfa in på denna länk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *