17 juli 2007

WWPC 2007 - Connecting globally

Thinking GloballyHade egentligen bara tänkt att gå in och kolla mailen snabbt eftersom jag har en kund som antagligen vill ha en 2-veckorskurs direkt efter semestern. Inboxen var fylld med "tack för senast" från i stort sett hela världen :)

Självklart var det mycket Svenskar som vi umgicks med och en hel del "intressant, vi hörs efter sommaren" diskussioner blev det där. Runt om i världen upptäcker man att det inte är samma semestertider som här hemma. Har fått bland annat fått mail från USA, Brasilien, Belgien, Schweiz, England, Tyskland och riktigt roligt att det gäller både potentiella kunder som eventuella lärare på roliga områden som Sharepoint och Silverlight (!)

Slå samman detta med allt kul som kommer från Microsoft framöver så blir det en riktigt rolig höst för både oss på Informator och framförallt för er, våra kunder!!

Nu bär det iväg till stranden... Vamos a la playa o oooo :)-

4 kommentarer:

  1. Fränt. Silverlight framförallt är något som jag skulle vilja bemästra, det är hur coolt som helst. Trevlig sommar, för det tänkte jag snart ha ;)

    SvaraRadera
  2. *haha* det ÄR riktigt coolt och jag har koll på product managern för Silverlight, men tyvärr är det lite svårt att hitta duktigt folk just nu...

    SvaraRadera
  3. Great! Jag förstår att det är tufft att hitta folk såhär i startgroparna. Håll ögonen uppe så kommer det snart en eller två skåningar ;)
    Har börjat kolla lite på't tidigare och älskar det änsålänge.

    SvaraRadera
  4. yeayea, fixar ni kurs på silverlight kan ni räkna med en bunt smålänningar mä ;-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *