TRANSLATE

12 augusti 2007

Back to work - Kickoff imorgon för Informators hösttermin

Så var det dags igen, efter ett gäng regntyngda veckor (och en solig dito) är man tillbaks på arbetet. Imorgon kör Informator igång höstterminen med en kick-off som jag antar kommer bestå av ganska mycket workshops och riktigt mycket kuligheter :)

Tillbaks till arbetet igen Jag, Patrik och Ola skall naturligtvis dra en presentation om vad som hände i Denver, vilka nyheter Microsoft kom med och berätta lite om alla trevliga partners som vi stötte på! Sitter här och finslipar in i det sista på min del och helst hade jag velat köra rockband, ljusshow och hela faderittan (inspirerad av Key Notesen på WWPC :) men det får bli en aning lightare version :)
skönt att komma tillbaks till verklighetenImorgon sätter jag mig på tåget upp till Stockholm vid 06.30 och sedan kör vi igång kickoffen runt 11.30 med lunch och antar att vi kommer hålla på till småtimmarna så Gbg-gänget kommer inte vara på plats förrän efter lunch på tisdag. Känner mig oerhört laddad att köra igång igen och som dom säger i ett spel jag kört en del i sommar...

bara att plugga in och gå igenom inboxen

Signed up and ready for duty.... YES SIR!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar