TRANSLATE

21 augusti 2007

Dags att ut och åka igen - MS Partner Summit 6 september

Microsoft Partner Summit 6 september i SolnahallenSå var det dags igen att ut och röra på sig efter semestern. Bokade just in tågresorna (ja, jag åker hellre tåg än flyg) upp till Stockholm den 5 september (styrelsemöte IAMCP) och 6 september för Microsoft Partner Summit (och .NET-awards :) Kollade runt lite bland hotellen för att se om man skulle bo ute i Solna eller mitt i stan. När vi upptäckte att hotell Continental tog inte mindre 3.600 SEK per natt (läkarmässa i stan) så fick det lov att bli Park Inn i Solna med utlovat krypavstånd till Solnahallen :)

Kommer vara uppe hela dagen och alternera mellan Informators bås och IAMCP's så passa gärna på att säga hej om ni ändå är där!!

Veckan efter är det dags för ett första höstbesök hos kunderna i Skåne och självklart passa på att hälsa på de nya kollegorna på Informators kontor i Malmö! Lite kontrasternas månad med en inledning till Stockholm och en fortsättning till Malmö. Vem vet, nästa långväga kundbesök kanske blir i Lyon *haha*

Sammanfattat måste jag säga att det är riktigt bra att åka tåg dig jag skall (efter att ha suttit inklämd längst bak i flyget två gånger om på väg till och hem från USA). Man kan upp och röra på sig utan att få klaustrofobi, man kan arbeta och använda Internet och inget gnäller om att man ringer ett samtal på telefonen!

Train is my way of travelling :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar