21 augusti 2007

Dags att ut och åka igen - MS Partner Summit 6 september

Microsoft Partner Summit 6 september i SolnahallenSå var det dags igen att ut och röra på sig efter semestern. Bokade just in tågresorna (ja, jag åker hellre tåg än flyg) upp till Stockholm den 5 september (styrelsemöte IAMCP) och 6 september för Microsoft Partner Summit (och .NET-awards :) Kollade runt lite bland hotellen för att se om man skulle bo ute i Solna eller mitt i stan. När vi upptäckte att hotell Continental tog inte mindre 3.600 SEK per natt (läkarmässa i stan) så fick det lov att bli Park Inn i Solna med utlovat krypavstånd till Solnahallen :)

Kommer vara uppe hela dagen och alternera mellan Informators bås och IAMCP's så passa gärna på att säga hej om ni ändå är där!!

Veckan efter är det dags för ett första höstbesök hos kunderna i Skåne och självklart passa på att hälsa på de nya kollegorna på Informators kontor i Malmö! Lite kontrasternas månad med en inledning till Stockholm och en fortsättning till Malmö. Vem vet, nästa långväga kundbesök kanske blir i Lyon *haha*

Sammanfattat måste jag säga att det är riktigt bra att åka tåg dig jag skall (efter att ha suttit inklämd längst bak i flyget två gånger om på väg till och hem från USA). Man kan upp och röra på sig utan att få klaustrofobi, man kan arbeta och använda Internet och inget gnäller om att man ringer ett samtal på telefonen!

Train is my way of travelling :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *