15 augusti 2007

FORMAT - Nytt nummer ute nu!

Beställ Informators nya nummer av FORMAT En riktigt rolig sak som jag upplevt i veckan är att på samtliga mina kundbesök har det legat en riktigt stor och snygg kurskatalog på skrivbordet hos kunden jag besökt. Jajamänsan, riktigt bra timing på höstens utskick av Informators kombinerade kurs- och faktatidning FORMAT...

Detta numrets tema är migrering och då är det allt ifrån uppgradering av Microsoft Office eller Windows Server till tvärtom att någon valt att gå från Microsoft Office till Open Office. Eller varför inte läsa om utvecklarna som byter miljö...

Har du inte fått det nya numret så är det bara att surfa in på beställningsformuläret och lägga in dina uppgifter så kommer den kostnadsfritt med posten i nästa vecka!!

3 kommentarer:

  1. fick den själv igår, kul läsning

    SvaraRadera
  2. chefen kom in med den till mig igår och undra vad det var för jättetidning jag beställt, går ju inte direkt att missa den :-)

    SvaraRadera
  3. hejsan, kul med feedbacken och dessutom att se att våra kunder är inne och läser bloggen :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *