11 augusti 2007

Highligts från TechEd 2007 - TechNet Security and Development

Highligts från TechEd 2007För er som inte hade möjlighet att åka över till Orlando tidigare i år för Microsoft TechEd har ni nu chansen att här i Sverige ta del av några av de mest uppskattade dragningarna när bla. Marcus Murray och Johan Arwidmark från TrueSec kör TechNet Security and Development "Highlights from TechEd 2007" .
Ibland händer det något speciellt inom svensk IT!

Den 10:e juni utsågs den svenske säkerhetsexperten Marcus Murray till Top Speaker på Tech Ed US 2007 i Orlando, detta i konkurrens med 800 av världens främsta experter och föreläsare. Dessutom var svensken Johan Arwidmark featured speaker på TechEd efter att ha utnämnts till Top Speaker på Management Summit 2007 i San Diego.

Microsoft Technet Sverige bjuder nu in dig till ett specialevent där Marcus Murray och Johan Arwidmark tillsammans m.fl. kör varsin heldag i samma format som de gjorde på Teched US, dessutom med extramaterial just för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *