8 augusti 2007

Höstens heta utbildningar 2007

Nu börjar folk droppa in på kontor runt om i Sverige. Märker när jag kollar mailen att många vill veta mer om vad som kan bli hett och intressant att läsa mer om i höst så jag göra en högst personlig topplista över områden/produkter som jag gärna ser på kursmenyn framöver...

Besök Informator, Nordens ledande IT-utbildare1) Nytt och hett i Visual Studio 2008
2) Microsoft Silverlight - Introduktion
3) SQL Server 2008 - Nyheter, möjligheter
4) Windows Server 2008 - Migrering
5) .NET-utveckling för Windows Mobile 6
6) XX Framework for Javadevelopers
7) Ajax Secure Service Layer
8) Avancerad utveckling för MOSS
9) Programming in JEE5/JEE6
10) Microsoft System Center Essentials

Listan är helt utan rangordning och en blandning av kurser jag vet är på gång och sådant jag personligen gärna skulle se på Informators kursutbud.

Komplettera gärna själva i kommentarerna med kurser/områden som skulle vara intressanta!!

4 kommentarer:

  1. SQL Server 2008 och Windows Server 2008 är hetast för oss. Ni körde ju bra semis på Winsidan och ser fram mot SQL seminarierna i höst också! Där kommer vi behöva en hel del kurser framåt våren

    SvaraRadera
  2. vi var ju ett gäng som i två omgångar gick MOSS Developerkursen hos er och får ni fram en fortsättning där till hösten kan ni nog räkna med en bunt intressenter från oss!

    SvaraRadera
  3. tjena CJ... tror jag vet vilket gäng du menar :) Vet inte exakt datum än, men jag räknar kallt med att vi har DeepDive MOSS klar under hösten!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *