1 augusti 2007

Nu är sommaren här och kunderna tillbaks :)

Svensk Sommar - kolla SMHIJag kan väl inte vara ensam om att ha insett att hela årets väderlek har förskjutits med ca. 2 månader!? Nu är det 1:e augusti och här kommer sommaren... den håller väl på framåt början oktober ungefär och sedan är det höst fram till februari/mars då vintern säger "hade ni glömt mig!?..." Våren som när jag var barn studsade in i april dröjer fram till maj/juni och den gamla industrisemestern är ungefär tecken att sätta grönsaker nere på kolonin...

Själv kommer jag arbeta starkt för att mina framtida semestrar skall börja i augusti och jag tror även jag skulle få med mig många kunder som hellre arbetar när vädret är trist och semestrar när Sverige visar upp sin varmaste sida, eller vad tror ni :)

Annars är det ett gott tecken att kunderna börjar komma tillbaks till jobbet nu. Fick precis in en beställning på en företagsintern kurs som vi faktiskt började diskutera när jag var i Denver. Härligt att redan nu kunna göra klart alla detaljer!

Men, en solig dag till så är det playan som gäller sedan... vamos a la... ok, den kan ni redan *haha*

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *