TRANSLATE

20 september 2007

ALM Live - Källkodshantering med Microsoft Visual Studio Team System - Seminarium

Den 30 oktober (09.00-12.00, Välkomsttid: 08:30) i Göteborg (på Storan, Kungsparken 1) kommer Informators kursledare Mathias Olausson att i Microsofts ALM-regi köra en dragning på Källkodshantering med Microsoft Visual Studio Team System (körs även den 25/10 i Sthlm och 31/10 i Malmö)...

Evenemangsöversikt
Att utveckla mjukvara kan vara svårt. Att utveckla mjukvara som lever i många generationer kan vara än mer utmanade. För att klara av att utveckla på ett effektivt och kvalitativt sätt krävs såväl metoder som verktyg för att säkerställa att arbetet sker på ett rationellt sätt. Visual Studio Team System och Team Foundation Server bildar en plattform för källkodshantering som går utöver att bara hantera versioner av filer.

Med Team System kan metoder och processer kopplas till hur ändringar sker i systemet för att på så sätt ge bra spårbarhet. I produkten finns också ett antal verktyg för mätning av kvalitén i den kod som skrivs. Dess stöd för avancerad parallellutveckling gör att arbetet i stora team och med flera parallella kodbaser blir praktiskt hanterbart. Och med funktioner för byggautomatisering får man ett integrerat verktyg för att hantera processen från skriven kod till installerad produkt.

Läs mer och boka plats på:
PS: Du har väl förresten inte missat att Informator nu har en komplett Silverlightkurs på agendan. Såhär skriver Microsoft på MSDN:
Nyfiken på möjligheterna med Microsoft Silverlight? Ta hjälp av någon av våra partner som nu börjar erbjuda kurser...

Läs mer och anmäl dig nedan:
Develop Rich Internet Applications with Silverlight - Informator

1 kommentar:

 1. Fredrik Persson15 mars 2009 23:57

  Har mycket klara ideer som skulle kunna förbättra/erbjuda system som VSTS mångfalt mycket effektivare och intressantare. Ideer som kan ligga åtminstonde 5-8 år fram i tiden.

  Vet inte vem jag ska alliera mig med bara än.
  Håller på att ta fram prototyper redan.

  Kan bli riktigt stort

  Mvh
  Fredrik Persson.

  NPI Energi Programmering
  npi@bredband.net

  SvaraRadera