TRANSLATE

17 september 2007

Höstkampanj - Boka labb och få Nintendo Wii på köpet!

Höstkampanj - Nintendo Wii
Att gå utbildningar hos Sveriges främsta experter och labba med den senaste tekniken kan vara nog så lockande om man är tekniker. Att dessutom få med sig ett Nintendo Wii hem efter avslutad labb är oemotståndligt!

Du som bokar en labb under september 2007 får spelkonsolen Nintendo Wii hem efter avslutad labb. Erbjudandet gäller endast beställningar lagda under september månad och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Konsolen är komplett och levereras av Dustin AB, spelet Wii Sports medföljer. Reservation för slutförsäljning av platserna på labbarna.

Se hela utbudet för labbar här. Höstkampanj - Boka labb och få Nintendo Wii på köpet!Förfarande:
1. Ni bokar en eller flera labbar på webben före den 1:a oktober 2007.

2. Truesec kontaktar via epost deltagaren/deltagarna som angivits vid beställningen av labbarna.

3. Deltagarna anger önskad leveransadress för sin Nintendo Wii. Det finns även möjlighet att välja bort Wii konsolen och istället för en Nintendo Wii erhålla en rabatt på 1500 SEK

4. Nintendo Wii konsolen skickas från Dustin AB till den av deltagarna angivna adressen. Detta sker efter att full betalning erhållits för labben/labbarna. Har deltagaren valt att istället erhålla en rabatt kommer en kreditnota att skickas.

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.Erbjudandet är giltigt för beställningar lagda under perioden 1-30 september 2007.

Kampanjinfo Ytterligare detaljer om Nintendo Wii

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar