8 september 2007

Informator Göteborg, växer och frodas

Inte helt Göteborgskt, men har du varit inne och kollat på Informator-Bloggen!?Såhär i efterhand på en vecka fullspäckad av aktiviteter lutar jag mig tillbaks och ser det hela lite från ett Göteborgsperspektiv...

I början av veckan tog Informator ytterligare ett steg på vägen att expandera lokalmässigt på Drakegatan. Planerna ser riktigt intressanta ut och går allt som det är tänkt kommer det bli riktigt gött att inte behöva flytta ut på stan varenda vecka som vi har fullt i våra lokaler! I veckan fick vi dessutom in ännu en ny kollega i säljgänget vilket betyder att vi kan jobba ännu hårdare för att ge service till återkommande och nya kunder!

Annars är det lite blekt med representation av västkustbor på tex. Microsoft Partner Summit och andra events utanför Göteborg... Lite tråkigt, men kanske hänger ihop med det att mycket körs bara i Stockholm så vi får väl gemensamt försöka ordna ner lite mer intressanta events till västkustens pärla!!

Men... nu är det lite vila som gäller... på måndag åker jag på en roadshow till Malmö och träffar lite olika kunder. Får ju inte glömma av vårt nya kontor där och Informator Malmö tror jag själv kommer genomgå samma effekt som Informator i Göteborg, att bli ledande leverantör inom vår nisch... varför nöja sig med mindre!?

Förresten... är ni fler som vill hoppa på tåget (alltid kul att leka med en spelare i medvind) så söker vi både fler säljare och lärare/kursutvecklare, läs själva på Informators hemsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *