TRANSLATE

10 september 2007

Informator Malmö - Tomorrow awaits

Markus Hansson & Tobias Strandh från Informator i Malmö respektive GöteborgSitter här på tåget hem från Malmö efter en fullspäckad dag med besök hos ett antal viktiga kunder och en snabbis in på Informators kontor för att lämna av lite diplom till mina kursdeltagare och naturligtvis säga hej till kollegorna!

Det är lite deja vu känsla över läget för schemalagd utbildning i Malmö. När jag började hos Informator för snart fyra år sedan var det nästan vart och vartannat samtal man var tvungen att säga "den kursen körs tyvärr bara i Stockholm". Känner igen detta när jag diskuterar med folk i Malmö som ärligt talat är riktigt trötta på att behöva åka iväg från stan varje gång det är dags för kurs.

I Göteborg är det numera så att vi har fullt i kurssalarna nästan varenda vecka, kursområden som tidigare var svårt att få till har numera en återkommande kundgrupp som gör att vi mer och mer sällan behöver hänvisa kursdeltagarna till en annan stad. Som läget är just nu är det inget tvivel om att Informator är ledande inom vår nisch i Göteborg!

Det som saknats i Malmö tidigare har varit en aktiv bearbetning och kanske till och med förståelse för deltagare som bor i Syd och vill gå en kurs inom avancerad IT på hemmaplan. Detta vill jag ändra på och tror stenhårt på att om 2-3 år kommer vi genomföra lika mycket kurser i Malmö som i Göteborg (kanske vid färre tillfällen, men ändå) och kom ihåg detta inlägg när Informator står som marknadsledande IT-utbildare i södra Sverige!!

Veni - Vidi - Informatori!

1 kommentar:

  1. *haha* hittade detta gamla inlägg från ett år tillbaks och riktigt kul att se att vi numera faktiskt har kurser i stort sett varenda vecka i Malmö... Framöver handlar det mycket om SharePoint, ASP.NET,SQL/BI, Projektledning och Personlig utveckling... Hör av er om ni vill veta mer!

    SvaraRadera