4 september 2007

Lärarträff med minigolf - Informator Open Göteborg

Arbeta som lärare hos InformatorIkväll sparkar vi igång höstterminen här i Göteborg (även om vi kört kurser ett tag nu efter sommaren) med lärarträff, minigolfturnering och supé...

Blir väl ett 20-tal personer som dyker upp och blir det lika lyckat som förra året så kommer det bli en riktigt trevlig kväll! Bara hoppas att inte hösten slagit till för hårt :)

Är du en av dessa vassa IT-proffs med förmågan att få folk att förstå vad du mässar om? Då kanske du ska kika in på Informators webbsida och anmäla ditt intresse att bli lärare hos Informator!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *