15 september 2007

Sharepoint 2007/MOSS fortsätter regera!!

Bildbevis till Peter Lutteman... du är inte ensam att använda Denvervästen under hösten :)Phu...
Veckan som gått har varit riktigt hektisk. För min egen del har det blivit ett 10-tal kundbesök, en hemskans massa samtal/mail/sms och nu känns det riktigt skönt att helgen är här och dags att vila upp sig (eller, tja... skall iväg om en stund till "pappa/barn-gympa" så får se hur utvilad man egentligen är på måndag :) Oavsett är det skönt att kunna pusta ut och reflektera lite över veckan som gått och vad som hänt!!

Det jag egentligen ville komma fram till är att oavsett vart jag varit på besök så har en enskild produkt kommit tillbaks i diskussionerna hela tiden och det är Microsoft Office Sharepoint Server 2007 även kallad Sharepoint 2007 eller kort och gott MOSS.

Helt otroligt vilket tryck det är hos både våra konsultvänner och även hos flera större bolag med stor IT-avdelning!! Oftast får man vänta länge innan man hör att globala organisationer hoppar på en ny produkt, men här ligger verkligen väldigt många långt framme!

I sådana här fall känns det riktigt tryggt att gå ut och säga att Informator har kört utbildning på Sharepoint 2007 sedan sommaren 2006, vi har en stor styrka kursledare/experter, vi har tagit fram egna kurser inom både konfigurering/administration, utveckling mot MOSS (med miljö i Visual Studio) och som senaste steg två stycken kurser som riktar sig till slutanvändare och "Super-Users". Självklart vilar vi inte på hanen här heller utan är just nu på gång med att finslipa utvecklarkursen (som förresten snart är översatt till Engelska också för våra internationella kunders räkning) och kanske även gå ner på detaljer som exepelvis search, Sharepoint Designer etc...

Är något av områden intressant för dig att komma djupare in i kan du surfa in och läsa mer om alla våra kurser inom Sharepoint!

1 kommentar:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *