13 oktober 2007

Jag - en CPLS MVP

Efter en vecka som startade med två kursdagar har det varit rejält hektiskt med tre seminarier att hjälpa till med samt en hemskans massa kundbesök och arbete att komma ifatt med... Satt i stort sett hela fredagseftermiddagen och mer eller mindre projektledde planeringen av en företagsintern kurs som startar på måndag, men som höll på att ställas in pga en liten miss... Så... skönt med lite helg och välförtjänt vila...

Fick skjuts hem av vår SQL-guru Mattias Lind som varit nere och presenterat två bejublade seminarier inom SQL (Service Broker + Optimisering). Snackade en hel del i bilen om det här med Microsoftvärlden, MCT:er, MVP:er etc och helt plötsligt kommer jag att tänka på att vi inom CPLS-sfären hela tiden behandlas som att vi inte riktigt tillhör samma delar som alla andra Microsoftpartners...

Så, till nästa års .NET-awards vill jag se en award för "Bästa utbildningslösning från CPLS" och själv skall jag börja en kampanj för att bli MVP inom CPLS... vad sägs om det!? Most Valued Professional... yup, thats me and my clients agree!!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Att våra branschkollegor går in och skriver saker på min blogg är helt ok, men som jag tidigare påpekat registreras IP (i ditt fall är IP registrerat på ert bolag) och vill du diskutera mer om det du skriver är du välkommen att göra det under eget namn!

    SvaraRadera
  3. Tja.
    Ja underligt att "branschkollegan" i detta fall man föredrar att vara anonym när man arbetar på ett IT bolag och inte förstår att man kan spåra inlägget via IP adress..dags att byta yrkesinriktning?:-) haha. Sikken pajas!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *