25 oktober 2007

Skapa Windows Live ID direkt i mobilen

Fick just ett pressmedelande som faktiskt var riktigt intressant:

Mobila användare som vill använda någon av Microsofts Windows Live-tjänster kan nu enkelt skapa ett Windows Live ID direkt i mobiltelefonen.

Funktionen fungerar på alla mobiltelefoner som har en webbläsare och innebär att användaren snabbt kan komma igång med Windows Live-tjänsterna Hotmail, Messenger och Spaces.

Läs mer om alla Windows Live tjänsterna...

Själv använder jag mitt Windows Live ID till ganska mycket, helt naturligt när man är Microsoftpartner... Blir spännande att se vad mer som händer i den mobila världen, Microsoft lär ju satsa än mer nu när dom samarbetar med Ericsson och nu väntar vi bara tills Facebook integreras i Windows Live :)

2 kommentarer:

  1. Sjömannen kliver in och klickar runt. =)

    http://cmj.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Facebook fungerar förresten alldeles utmärkt i telefonen, deras mobila variant är perfekt för FB-junkies som mig!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *