4 november 2007

Happy Helloween...

Ok, som gammal hårdrockare (och med tanke på att fenomenet Halloween inte tillkom i Sverige förrän förenade köpmän på 90-talet desperat sökte efter en ny storsäljarhelg) så tog det väldigt lång tid att förstå att helgen egentligen inte stavade Helloween (som i bandet;)

CatClaw...fullständigt sexfixerad serie som i stort sett gick ut på att tjejerna slogs, fick kläderna sönderrivna och sprang runt och visade tuttarna :)Helloween hade förresten en tecknad fanclub psykopater som var med i seriefiguren Catclaw (i gamla tidningen Magnum (som jag råkade samla på och fortfarande har en 60-70 tidningar kvar :) Faktiskt en av dom bästa tidningarna jag läst med en skön samling serier (CatClaw, Axa, Judge Dredd, LOBO, Hellblazer mfl) som AgentX9 borde kika närmre på när dom tröttnat på att köra repriser av Modesty Blaise...

Men... i helgens sanna anda får väl söndagens musiktips bli en bunt gamla tyska pudelrockare med storhetstid runt mitten 80-talet... sit back, listen and enjoy...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *