TRANSLATE

19 november 2007

Tillbaks i verkstan, nu kör vi!!

Lite förströelse, Sveriges 100 bästa Internetsajter om du har en stund över :)Så var man då tillbaks på arbetet och välkomnades av en mailhög som byggts på under ledigheten... Det går rykten om att vissa kör ctrl+a/delete på allt i inboxen när dom varit borta för att "om det är viktigt hör folk av sig"... skulle man ju kunna göra... NOT!

Det känns faktiskt riktigt kul att vara tillbaks på jobbet (även om jag inte var borta sådär överdrivet länge). Tror faktiskt att man gör ett bättre jobb om man verkligen trivs och det gör jag definitivt! Både med kollegor, kunder och spänningen i arbetet! Idag satt vi och planerade lite inför julfesten den 7/12 och det skall bli kul att träffa gänget i Stockholm och Malmö igen. Spännande att se om vi kan matcha förra årets lyckade träff!!

På måndag är det annars dags för IAMCP-lunch här i Göteborg och det skall bli kul att träffa lite gamla medlemmar igen! Faktiskt så roligt att jag gör om det den 12/12 i Malmö och 14/12 i Stockholm *haha* Kul på jul kan man säga :-) 28/11 är det ju också IT-Proffsträff här i Göteborg och där hoppas vi också på favorit i repris (vi kanske ses på någon av träffarna!?)

Såja... lite positiva vibbar såhär mot slutet av året... Nu kör vi i 180 fram till jul, sen kan vi tänka på lite vila igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar