TRANSLATE

8 november 2007

Välkommen Benjamin

Tobias och lille BenjaminSå det bidde en liten kille till, jämnar ut lite mot alla tjejer även om dom fortfarande är i minoritet :) Tisdagen den 7/11 föddes då lille Benjamin Seth John-Alex Strandh, en goekille på nästa 3.8 kg och 52 cm lång (slog syskonen rejält!)

BB är annars så sexistiskt något kan vara... som man är man förpassad till någon som personalen kanske måste hälsa på, men absolut inte bry sig om...

STORT TACK TILL DI FINA BLOMMORNA FRÅN ARBETSKOMPISARNA I GÖTEBORG OCH BOSSEN!Själv hade jag mage att säga att jag ville sova över (efter ca. 18 timmars non-stop på sjukhuset + en 18 timmar extra utan sömn...) Nattsköterskan tittade på mig som jag var en lägre stående varelse som utan berättigande trängt mig in i kvinnornas värld. Efter lite extra förklarande om omständigheterna fick jag på nåder ligga i en tältsäng om jag inte störde... Men skit samma, just då hade jag kunnat sova i stort sett vartsomhelst, bara det var någurlunda varmt :)

JÄTTETREVLIGT MED BLOMSTER FRÅN IAMCP, STORT TACK!!!Nu blir det nästan två veckors "non-IT" för min del och det ska bli riktigt, riktigt skönt att bara vara hemma och ta hand om familjen (förutom den 15/11 då, för då blir det ut och fira lite fina säljresultat med resten av Gbg-gänget... lovat att ta med mig cigarrer som matchar mojitosarna...

Så... stort tack till alla som skickat grattis- SMS, mail och samtal... nu är det family guy för hela slanten ett tag framåt :)

4 kommentarer:

 1. Tjena Tobbe,

  Stort grattis! Vad kul :)
  Då hörs vi igen om 2 veckor :)

  p.s. Snygg tröja, heja Office ;)

  SvaraRadera
 2. Patrik Sandqvist9 november 2007 07:19

  Tja mannen!
  Givetvis ska du/ni ha ett stort Grattis! Jäkligt coolt namn ni hade tänkt ut för övrigt!
  Vi hörs när vi hörs!

  SvaraRadera
 3. tackar grabbar :) Nu ska jag försöka koppla bort IT litegrann och börja städa lite extra inför "baby arrival" ;)

  SvaraRadera
 4. "kollegan"13 november 2007 09:25

  Grattis!!! Ta riktigt bra hand om er och stanna hemma riktigt länge :-)

  SvaraRadera