TRANSLATE

18 november 2007

Where are the Swedish warriors?

I går kväll hade jag sett fram emot en riktigt spännande avslutning på lördagen... tack och lov att 3:an visade Van Helsing då, för på 9:an gick det visst någon skit av Almodovar... Ni förstår vad jag menar va... Sverige - Spanien utspelades liksom i ultra rapid, som om någon blandat neråttjack i dom Svenska spelarnas uppladdningsmiddag (och tvärtom för Spanjorerna då)...

Är verkligen Sverige så fattigt på duktiga spelare eller är bara landslagsledningen för feg att satsa på något nytt?? Rosenberg som anfallare... när han varit bänkvärmare i landslaget i 2-3 år då... är det där dom lär sig!? Bättre om Allbäck får ta den rollen när Elmander inte kan vara med... han har åtminstone rätt inställning!!

Isaksson i mål... som inte spelat en riktig match på typ 100 år... han var väl jättehet när han stack till Juventus förra milleniumet, men nu... näe... Shaban all the way säger jag... han matchas ju åtminstone regelbundet! Zlatan sen... låt honom spela i Italien ifred, där gör han åtminstone nytta i motsats till landslaget där han verkar inspirerad ungefär var 5-6 match (inte igår direkt va...)

Krigarna då... Linderoth är ju suverän, men det måste finnas en teamkänsla att inte vika ner sig. Kolla på Erik Edman som blev nedsprungen ett gäng gånger och till slut knappt vågade närma sig sin anfallare... Tryck till HÅRT eller gå av plan din fjant!
Nä, dom kommer väl tillbaks och mot Lettland kan dom ju åtminstone inte förlora, eller...!??!? *SUCK*

2 kommentarer:

  1. Ibrahomovic må vara hur dutti som helst i Italien men så länge han inte presterar i landslaget väljer jag Allbäck varje dag, en kille som GÖR MÅL och SLITER FÖR SITT LAG!

    SvaraRadera
  2. Zlatan är en världsstjärna och Allbäck är kung i Göteborg... ok, let us all be friends here :)

    SvaraRadera