5 december 2007

Informator ställer ut på ICT-Mässan 2008 (9-10 januari Svenska Mässan)

Registrera dig och skriv ut gratis inträdesbiljett här! Nu är det faktiskt inte lång tid kvar på året och vi har redan börjat kika på förberedelserna för ICT-Mässan den 9-10 januari (på Svenska Mässan i Göteborg). IDG verkar inte se nyhetsvärde riktigt än med tanke på att senaste artikeln är från januari 2006 (samt en från 2005)... Till och med jag skrev om den förra januari :)

Söker man på Google för ict mässa får man endast upp massa utställarinfo. Verkar inte som en enda tidning lagt ner möda på att ens besöka Göteborgs enda IT-mässa under hela året. Aftonbladet har inte en notis, inte heller GT/Expressen, GP, DN eller någon annan tidning som jag hittar snabbt... Men vänta lite, var inte IT något som växer och frodas i Sverige!? Är det inte värt att NÅGON av våra större tidningar åtminstone gör ett besök och skriver en liten artikel!? Man kanske skulle skriva en själv och erbjuda dem!!

Jag försökte få lite input på mässan på forumet IT-Proffs och om inte ens dom yrkesverksamma orkar bry sig kan man börja undra vad som är fel... Men, men... hoppas att vi ändå får se en bunt av er i vår monter. Passa på att skriva ut en kostnadsfri biljett här!

Edit: Undrar om IDG ofta är inne på min blog :) Nu har det iaf kommit en artikel om mässan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *