TRANSLATE

5 december 2007

Informator ställer ut på ICT-Mässan 2008 (9-10 januari Svenska Mässan)

Registrera dig och skriv ut gratis inträdesbiljett här! Nu är det faktiskt inte lång tid kvar på året och vi har redan börjat kika på förberedelserna för ICT-Mässan den 9-10 januari (på Svenska Mässan i Göteborg). IDG verkar inte se nyhetsvärde riktigt än med tanke på att senaste artikeln är från januari 2006 (samt en från 2005)... Till och med jag skrev om den förra januari :)

Söker man på Google för ict mässa får man endast upp massa utställarinfo. Verkar inte som en enda tidning lagt ner möda på att ens besöka Göteborgs enda IT-mässa under hela året. Aftonbladet har inte en notis, inte heller GT/Expressen, GP, DN eller någon annan tidning som jag hittar snabbt... Men vänta lite, var inte IT något som växer och frodas i Sverige!? Är det inte värt att NÅGON av våra större tidningar åtminstone gör ett besök och skriver en liten artikel!? Man kanske skulle skriva en själv och erbjuda dem!!

Jag försökte få lite input på mässan på forumet IT-Proffs och om inte ens dom yrkesverksamma orkar bry sig kan man börja undra vad som är fel... Men, men... hoppas att vi ändå får se en bunt av er i vår monter. Passa på att skriva ut en kostnadsfri biljett här!

Edit: Undrar om IDG ofta är inne på min blog :) Nu har det iaf kommit en artikel om mässan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar