TRANSLATE

16 december 2007

Julgran insläpad, julklappar inhandlade... nästa steg julmaten

Vår vackra julgran (som den skulle vilja se ut)Sådärja... nu blir det intressant att se reaktionerna från övriga familjen. Jag och 7-åringen var iväg för att handla potatis till middagen och hittade en jättesöt liten lagom julgran. Självklart höll försäljaren på att packa ihop så snörmaskinen var utom räckhåll... Men va fasiken... stor och stark som man är och väl vadderad så är det väl inga problem att släpa hem ett litet träd, eller :)

Finurligt nog fick man backa in i vartenda rum och att få upp den (rakt) i julgransfoten var en bragd i klass med att sätta ihop bokhyllan Billy *haha* Men, nu är det bara maten kvar att köpa in (och kanske någon liten julklapp som man glömt) men annars är det upplagt för en stilla, fridsam, lugn jul i hemmets vrå...

Imorgon börjar sista julveckan på jobbet och det blir spännande att se ifall det blir som de senaste åren att folk plötsligt "kommer på" att året håller på att ta slut och det är dags att ta det där beslutet man skulle ta innan dess... Vi får se, vi får se!!


Höll nästan på att glömma...
En stilla jullåt från våra favvotyskar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar