TRANSLATE

15 december 2007

Äntligen helg och snart äntligen julledigt!!!

Finns inte en chans att jag är ensam om dessa tankar just nu... Gud vad skönt att det snart är långhelg och ledigt mitt i den mörkaste jäkla årstiden som skapats. Nuförtiden finns ju inte ens den där vintersnön som fanns när man var barn (den dyker upp lagom till påsklovet) så mörkret sänker sig över arbetsdagarna...

Jullunch i Malmö 12/12 I veckan som gått har jag farit som en tätting runt om i Sverige och hur mysigt det än är att åka tåg så är det ganska skönt att hålla sig enbart på hemmaplan. Nu är det bara en vecka kvar på arbetsåret och jag tänker fasiken knappt lämna kontoret om inte nödvändigt :)

Luciaspel på Alströmer med Globen

Idag har jag varit iväg och köpt in de sista julklapparna, skrivit klart julkorten (yup, snailmail) och börjat plocka upp tomtarna där hemma... Julhelgens lugn sänker sig över Casa Strandh... Hoppas bara man kan ta med det tempot in i arbetet också så man stressar ner ordentligt innan det är dags att stänga ner arbetsdatorn för året!

PS: Vad skönt att det äntligen lossnade för Anja P... Oavsett så är ju hon alltid på sportnyheterna varje kväll, men måste vara roligare att vinna än att åka ur! Nu kanske det finns nyhetsrum för andra också snart!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar