12 december 2007

On the road again, Malmö by day

Så sitter man här på årets näst sista resa. Idag är det dags att förena nöje med nytta och blir riktigt trevligt att träffa både nya och gamla bekanta på IAMCPs Jullunch.
Passade på att surfa runt lite för att se vad som är nytt och hett kring Malmö. IDGs första träff om man söker på Malmö är nyheten att sajten "allt om Malmö" läggs ner. Visserligen görs samma sak med "Allt om Göteborg" men Stockholmarna får åtminstone ha kvar sin motsvarighet. Det kanske är mindre tidskrävande att skriva om den staden :)

Surfar man istället över till Aftonbladet för att se vad som är "på" i Malmö just nu så är det perversa plastdoktorer, avrättningar i Rosengård och mobbade barn som ligger på topp... Att det alltid skall vara negativa rubriker som säljer mest *suck* Om man som jag är på väg att besöka staden är det inte direkt lockande läsning...

Ok... kanske jag läst på fel ställen? Surfar in på Sydsvenskan och jodå... plastnisse ligger på första plats även här, men också trevligare artiklar om mysiga vägbulor och att Öresundsbron verkar ha öppnat igen... kul om man vill till Köpenhamn åtminstone...

Men, men... skall ändå bli trevligt att besöka Malmö igen! En mysig stad som hela tiden känns på väg framåt!Peter, Lotta och Greger i glöggatagen

Edit: Så var man tillbaks i Götet. Stort tack för en riktigt trevlig dag och härligt att möta alla positiva personer i Malmö. Då inkluderar jag även killen i kiosken, damen på tåget och alla andra skåningar som visar att ju längre söderut man kommer, ju trevligare är folket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *