TRANSLATE

14 december 2007

Stockholmsnatt... IAMCP, Microsoft och annat kul

Så var man då på väg hem efter en hektisk dag i Stockholm. Tre kundmöten var inplanerat och dessutom en kul jullunch ute hos Microsoft i Kista med IAMCP.

Trött en fredagsmorgonDagen började tidigt, 05.39 tuffade X2000 iväg från Alingsås och en Internetlös resa upp mot Stockholm. Tycker personligen det är skönt att kunna beta av mailen när dom dyker upp och speciellt när man sitter på ett tåg och inte kan göra så mycket annat än att jobba, läsa eller sova :)

Nåväl... min vana trogen i Stockholm hoppade jag naturligtvis av på fel hållplats... Tog i alla fall inte tåget mot Mörby denna gång, men fick en liten skön morgonpromenad i ett vinterkallt Stockholm.
För att inte göra historien alltför långrandig så samlades vi ett gäng från Informator för att gemensamt ta oss ut till Microsoft vid lunchtid. Väl där blev det mingel med en väldigt massa trevligt folk (och ni som har vägarna förbi Götet till våren får gärna komma förbi Informator och hälsa på ;)
IAMCP föredrag Julen 2007 i Sthlm
Samtalen vid lunchen var intressanta och det märks att IAMCP samlar en hel del smarta människor från IT-branschen. Blir kul att se vad vi kan hitta på tillsammans framåt! Efter lunch var det sammanfattning från vår ordförande om vad IAMCP hittat på under året, tankar och planer framåt och till sist en intressant dragning från Peter Koppelman. Eftersom det var tredje gången på kort tid som jag hörde just denna presentation börjar bitarna se klarare och klarare ut. Tror personligt att Unified Communications kommer bli ett stort område framåt när våra hjälpmedel mer och mer sammanfogas till en enhet.

Så... då är det bara dags att beta av dagens mailskörd om en 100 olästa mail... Tur att man har en 2½ timme på sig innan man är hemma. Perfekt avrundning på fredagskvällen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar