18 januari 2008

En effektiv väckarklocka

sugen på att börja jobba hos Informator!? Läs mer...Igår kväll var det kickoff för våren hos Informator i Göteborg med lärarträff, bartenderskola, WII-tävlingar, föreläsningar om Blended Learning, Presentationsteknik med mera. Riktigt kul att se uppslutningen och hade det inte varit för att jag fick skjuts hem av kollegan Anders så hade jag nog blivit kvar än längre :)

Hade nog personligen velat sovar liiiite längre också, men om man har en 3-månaders väckarklocka som drar igång vid 04-tiden och inte går att snooza, så är det lätt att man kliver upp, tar en dusch och sitter på jobbet vid 06.30 *gäääsp*

Veckans stora nyhet annars är väl att Sun köpt MySql (även info här) och det ligger väl helt i deras linje att kunna konkurrera med hela paket och frågan är väl egentligen när dom lägger ett bud på Apache så är cirkeln sluten och Open Source går över till att vara Sun Source med en liten prislapp :) Men, men... det är kul att området Open Source och framförallt Java rullar framåt i högre tempo.
Även vi på Informator har ju uppmärksammat detta och kursutbudet inom Java har nästan dubblats under hösten. Får väl se när vi tar in MySql och Apache-kurser också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *