13 januari 2008

Har du ätit lite mycket under julledigheten - Veckans Musiktips

Tidningarna har varit proppade med rubriker som "så mycket gick vi upp av julmaten" och på mitt första träningspass efter nyår" hälsades alla med glada tillrop som "kanske det är lite nyårslöften med oss idag"... Känner du också att det finns lite att ta av så skall du trycka på play, luta dig tillbaks och njuta av videon nedan... jag garanterar att du kommer känna dig som årtusendets elitidrottare efteråt *haha*

Putte... denna låten är till dig :)

1 kommentar:

  1. Keine lust ja..grymt tung låt!
    Själv kör ja en "deffvariant" nu smat minskar lite på mina alkoholintag under en period, nu sätts iallfall grunden till hur ma kommer att se ut i sommar om man inte tar tag i allting:-)
    Good luck med träningen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *