20 februari 2008

VMware - Utbildning hos Informator

Tja, vad kan man säga... hellre sent än aldrig... Under en tid har jag pratat med en hel del kunder som virtualiserat sin serverpark och det är ju än sålänge VMware som gäller (tills Microsoft finslipat detaljerna kring sin virtuella server kanske ;)

Självklart lyssnar vi på kunderna och jag får väl passa på att hälsa er välkomna in och kika på vårt kursutbud inom VMware. Passa gärna på att ta en koll i almanackan om när just den utbildning som ni är ute efter ligger schemalagd så är det bara att slå oss en signal och boka upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *