16 mars 2008

Grattis Sverige, en bra låt som håller långt i ESC!

Sådärja, det blev ett riktigt bra startfält i årets melodifestival och själv trodde jag på BWO sedan länge, men insåg också att Charlotte Perellis HERO kändes "mer ESC" på något sätt... Låten kommer gå riktigt långt om man spanar in konkurrenterna...

Barnen röstade på Amy Diamond och Nordman (grattis redan nu till skivförsäljningen!) och jag och frugan höll Charlotte, BWO och Sanna Nielsen som favoriter.

Den enda som jag aldrig förstått hur hon ens kom in (låten glömmer man en sekund efter den är slut) är Sibel. Trist, sunkigt och bara så anonymt... Hon måste ha en armé av röstningsrobotar kvar från Idol (kom hon från va!?)

Men... veckans låt är ändå självklart gårdagens svenska vinnare... enjoy;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *