23 mars 2008

Påskdag, dans, film, Mc'Donalds och musiktips

Tobias & Cornelia snufflar popcorn i väntan på att filmen skall börjaPåsk... smaka på det ordet när snön ligger kvar ute och temperaturen ligger kring nollstrecket och under... Ägg & Sillfrukost blev det ändå men det känns mer som en deja vu från julen och det enda som saknas är granen i hörnet...

Nä, bättre då att ta en tur till Göteborg och kika på filmen SpiderWick som åtminstone för mig var en ny upplevelse. Barnen älskar ju Harry Potter, Narnia etc så här har vi en ny bokserie att köpa för filmen var riktigt bra och böckerna brukar ju vara bättre :)

En annan annorlunda upplevelse är att lilleman (snart 5 månader) börjat vilja höra "Du Hast" med Rammstein när han är på väg att bli för trött för att hålla sig vaken. De andra barnen springer runt och gastar "Du hast, Du hast, Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt..." undrar vart dom kan ha fått det ifrån, men Tyskalektioner är ju alltid kul så här får ni höra originalet... enjoy... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *