9 mars 2008

Veckans musiktips - Opera and Rock'n Roll

Jaja, som så många andra satt man ju igår och halvspanade på ett gäng reserver som skulle göra upp om två platser till melodifestivalsfinalen i Globen. Min enda agenda för kvällen var att Carola inte skulle gå vidare... Jag är med andra ord nöjd med resultatet :)

Lite halvtrist däremot att Thereses operalåt inte riktigt höll hela vägen. Jag var ju inte ensam om att känna Nightwishkänsla för denna låt, men nu såhär andra gången var det helt enkelt för lite rock i låten för att den skulle stå emot Suzzi Tappers sköna ballad...

Så då lägger vi istället ut originalet, hur Metal möter Opera... Nightwish med "Bless the child", enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *