9 juni 2008

Arbetsveckan igång...

Så har då arbetsveckan dragit igång igen och det känns lite som en fånge som drar streck på väggen för att se hur lång tid det är kvar till friheten... :)

Blev bjuden på lunch av en ny branschkollega idag för att lära känna varandra, väldigt trevligt initiativ och riktigt uppskattat. Vi kommer med största säkerhet att stöta på varandra framåt hos kunder och på olika event så alltid bra att ha en positiv bild av varandra redan från början!

Man märker mer och mer att folk har tankarna någonstans i semesterland och att ta beslut om något som skall hända i höst känns sådär kul. Men, alltid bra att ha lite framförhållning! Annars fick jag också idag (!!) en inbjudan att besöka hufvudstaden den 17/6 och vara expertråd för ett större bolags webbsajt. Kul med lite cred så, men just den dagen är det födelsedagskalas för sonen som gäller och jag vill gärna vara välkommen hem så det får nog bli en annan gång :)

Nu börjar klockan närma sig "hem och äta och sedan åka och ta ett kvällsdopp" så på återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *