19 juni 2008

Snart är det i alla fall midsommar

Birdkilling Bird, just snapped the neck of this smaller birdIgår hade vi storfrämmat från Stockholm då både vår sälj/marknadschef och vår hovfotograf var nere... På dagen blandade vi arbete med fotosessions för att senare på eftermiddagen avlägsna oss till Slottsskogen och avnjuta en underbar middag på en verkligt högklassigt taverna med live-underhållning påminnande om gamla tiders gladiatorspel (se bifogad bild)...

Efter maten sa jag adjö till arbetskamraterna och satte mig i bilen för att åka hem och njuta av Sveriges fotbollsmatch mot det "unga och orutinerade Ryssland"... vad skall man säga, PRO ringde... dom saknar er på hemmet gubbar...

  • 1 Andreas Isaksson - Dags att testa på något annat, basket kanske!?
  • 5 Fredrik Stoor - Kul kille, lite mer rutin blir det än bättre till VM
  • 3 Olof Mellberg - Dags att varva ner, gå till rakstugan och söka ett riktigt jobb...
  • 4 Petter Hansson - Härlig kämparanda, men lite mer löpträning till VM så...
  • 2 Mikael Nilsson - Vem? Ja... just det, han vars "misstag" bäddade för vartenda mål i turneringen... "hög lägstanivå" hette det på TV4, men varför ligga på lägsta nivån hela "#¤"#¤ turneringen!?!?
    11 Johan Elmander - Nästa gång anfall, i mitten, med Zlatan!!! Börja träna för VM!
  • 19 Daniel Andersson - "Hög lägstanivå" är väl ok, men vi mer än bara komma till VM...
  • 8 Anders Svensson - FC Guldheden söker en Forward! Varför bara riktig "glöd" sista 10 minuterna!?!?!?!?
  • 9 Fredrik Ljungberg - Sätt upp en "ramla utan att slå dig" kurs för barn och ungdomar så har du (tillsammans med modelluppdragen) framtiden utpekad!! Dags att sluta nu Fredrik!
    10 Zlatan Ibrahimovic - Med lite piggare ben runt omkring dig leder du oss vidare till nya höjder om två år!! Go IBRA!
  • 17 Henrik Larsson - Vad gjorde du i EM egentligen? Kvaddade hela uppladdade laguppställningen bara för att boosta ditt ego... just nu är det Allsvenskanklass på dig och åren tickar... "sluta på topp" var bra när du gjorde det, men varför kom du ens tillbaks och vad är det för snack om att fortsätta nu... *suck*
Marcus Allbäck och Niklas Alexandersson har insett att det är dags att varva ner, gör det ni andra medelålders män också så är det åtminstone en början! ...och slutligen... Lars Lagerbäck & Co... jättefint att ni tagit oss till varenda stor turnering de senaste åren, men någon gång är det dags att sluta och den tiden är NU när inte ens de egna spelarna vill ha kvar dig, så en ny tränare hinner dra ihop ett nytt, yngre lag till VM och få det någorlunda samspelt... Vaya con dios!!

1 kommentar:

  1. Håller med i din kritik utom på en punkt. Var det ngn som verkligen uträttade ngt i EM så är det Henrik Larsson. Det arbete han lägger ner för andra är enormt och han är planens näst bäste spelare hela tiden.

    /o

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *