6 juni 2008

Sveriges nationaldag.. bah... jag väntar till nästa helg och potatisfestival :)

Idag är det ledighet och flaggor överallt och ge det några år så kanske även vi i Sverige partajar loss ordentligt när det är 6:e juni... Som det är nu ser nog de allra flesta bara denna dag som en extra ledighetsdag varken mer eller mindre...

vi hittade en Svensk flagga någonstans :)Här i Alingsås kan vi glädjas åt den avgående "Unionen"chefen Ann-Marie Krantz som verkligen kommit tillbaks till Alingsås och fullkomligen osar "ge mig ett nytt jobb, gärna som chef över alla andra här på bonnvischan"... och tänk att det fackförbundet är man fortfarande med i *suck*

Annars är det nästa vecka som gäller för familjen... skolavslutningar både på kvällar och dagar för att inte nämna den härliga Alingsåska potatisfestivalen som startar upp på fredagen och alltid brukar liva upp :)

Men... nu bär det iväg till något slags veteransbilsrally inne i Alingsås och senare får man väl passa på att åka och bada igen, det skall ju bli regn nästa vecka säger alla prognoser utom TV4... jag gillar verkligen den kanalens verklighetsförankring :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *