14 juli 2008

Första riktiga semesterdagen...

Cornelia, Jacquline, Patricia och Theodore på skogspromenad med pappa...så blir man såklart nertvingad i källaren med all tvätt från förra veckan, livet är orättvist eller hur... men å andra sidan behövs det ju :)

Fick dessutom ta bilen ner till Göteborg och plocka upp de äldsta två flickorna eftersom deras mor som vanligt "inte hade pengar"... men vad gör man inte för lite lugn och ro så detta är faktiskt första gången för dagen jag sitter vid datorn och då endast för att installera lite mjukvara som WebCamen och Office Ultimate 2007 som man fick med sig från konferensen...

Nu är det datorförbud framåt så we may meet, but don't count on it :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *