11 augusti 2008

Skördetider inför hösten...

Tobias framför kolonistuganKolonistugan har inte fått allt för många besök i sommar. Mer lite dåligt samvete att klippa gräs och rensa ogräs. Frugan har varit nere lite oftare, men personligen tror jag det mest är för att få lite kvalitetstid för sig själv *haha*

Idag passade vi i alla fall på mellan skurarna att åka ner allihopa. Det ser ju trevligare ut om skräpet är förpassat till tippen etc :) Det blev en hel del grönsaker som morötter, potatis, gigantiska zuccinis, rödbetor och lite kryddor... Snälla som vi är (ok, vi hinner inte äta upp allt) så delar vi med oss till släkt och vänner... Tar till och med en påse och åker vägen om kontoret imorgon, där ser ni... jag är en snäll människa :)

Ulrika, the gardener
Ikväll är det OS igen... med alla kanaler som sänder finns det faktiskt något intressant (nästan) hela tiden, så det blir en hemskans massa TV-tittande... men, när vädret är som det är skall man väl få lite bonus för sin sista semestervecka, eller hur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *