5 september 2008

På Microsoft Summit

Så har man då stått på Kistamässan där Micorosoft som första bolag hyrt in sig (enligt utsago höll dom på med arbetet fram till så sent som igår :) Det är ett lite mindre ställe, men passar bra då det även verkar vara lite färre deltagare i år än tidigare...

Peter Koppelman är ju alltid trevlig att lyssna på och det är väl alltid tryck på sådana här tillställningar och andra huvudtalare är också roliga att lyssna på, men för oss som var på Microsoft Summit är det ganska mycket upprepningar. Framförallt är det devisen "nu är det klart att Microsoft satsar på Software + Services" som bankas in.
Oss CPLS har man som vanligt klumpat ihop i ett hörn av salen, nu börjar det bli ganska långtråkigt att behöva stå på samma ställe och förklara samma sak som bordskollegan gör, men kanske till nästa år kan även vi som utställare få ett liten mer svängutrymme...

Bordsgranne (som vanligt höll jag på att säga) står våra vänner från AddSkills... och vi hade väl ganska bra koll på varandra under dagen och kvällen om man säger så *haha* Kvällen avslutades med stil när vi åkte in till stan och plockade upp lite löst folk från BizTalk User Group som Informator var med och sponsrade. Det blev ett litet skönt gäng som hamnade på ett ställe vid någon å som säkert någon vän från Stockholm kan berätta vad den hette :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *