5 november 2008

En hektiskt dag

Så är man då tillbaks på kontoret efter en lååång dag igår... Var inne på kontoret vid 06.00 i går morse för att ställa iordning salar etc för kvällens IASA kickoff för Göteborgssektionen... Det är alltid roligt att kunna ställa upp för ideella organisationer, vet själv hur tajt det kan vara att aktivera folk ibland :)

Förmiddagen annars var ganska mycket administration av företagsinterna kurser med medlemslistor, diplom etc etc etc och helt plötsligt var det dags att vandra iväg till Hotell Gothia Towers för att sätta upp montern för IAMCP och missionera för alla Microsoftpartners som var där på partnerdag att det går att samarbeta ibland trots att man har konkurrerande verksamhet och alla andra fördelar det innebär att vara medlem i IAMCP... Tror det kan bli rätt bra utfall av nya medlemmar därifrån och det känns som Göteborgsavdelningen är på helt rätt väg!

Idag är det ju annars den stora dagen om man följt USA-valet och stort grattis världen till att det blev Obama som valdes till ny president... Som vanligt kan man se lite vart intelligensen i USA befinner sig genom att studera lite hur folk röstat...

Men... nu är det dags att börja ännu en dag i utbildningens tecken... på återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *