8 november 2008

Lördag, grått, regnigt och deprimerande...

Sådärja... så har man varit nere i tvättstugan som blivit en liten trevligt lördagsmorgonstradition... gu va skönt det skall bli när alla barnen flyttat ut och man bara kan tänka på sig själv ibland :)

Jahopp... där kommer lilleman och frugan också så är hela familjen vaken och för mig är det snart dags att gå ner i tvättstugan igen *suck* Vad händer idag då... tja... inget direkt planerat men vi får väl se, säkert något barnkalas eller så... Igår fyllde ju lillkillen år så det var släktträff hela eftermiddagen kvällen.
Först, efter jobbet var jag iväg och kollade på en lite mer centralt belägen lägenhet vi fått tid till visning för... Kan ärligt talat säga att läget var suveränt, men arkitekten som ritat den måste gått på något... Det var utan tvekan den sämst planerade lägenhet jag någonsin varit i och tillsammans med faktum att den var mindre än vår nuvarande och 2000 SEK dyrare per månad var det liksom aldrig något val, men jag ger inte upp :)

Imorgon är det förresten fars dag... något litet fint borde man få när man trots allt har sex barn, eller hur :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *