7 november 2008

Marcus Murray snackar säkerhet - Frukostseminarium 13/11

Fick en inbjudan till frukostseminarie från en av mina kontakter på LinkedIn och eftersom jag tidigare varit och lyssnat på denne allsidige herre kan jag varmt rekommendera ett besök;

Välkommen på frukostseminarium!
På rubriken "Hur Hackers angriper din Windowsmiljö" kommer Marcus Murray, Sveriges enda MVP på Säkerhet och en av världens främsta IT-säkerhetsexperter hålla en föreläsning. Marcus gör en livedemonstration av hur hackers angriper en IT-miljö. Som åskådare får du en insyn i metodiken, verktygen och tekniken som används idag. Han demonstrerar hur trojaner planteras på datorer, hur man knäcker trådlösa nät, hur en sårbar dator på det interna nätverket kan leda till att hela infrastrukturen komprometteras.

Trots att sessionen är teknisk så förmedlar Marcus sina kunskaper och erfarenheter på ett sätt som gör att du får full behållning av sessionen. Marcus Murray har blivit utvald till bästa föreläsare på bl. a. IT Forum Europe 2005-2007, samt TechEd US 2007. Marcus ingår i TrueSec Expert Team som är en samling av världsledande experter inom IT-säkerhet och avancerad infrastruktur.

Idag fokuserar han på att hjälpa större organisationer och myndigheter med säkerhetsgranskningar, samt rådgivning, design och implementation i deras IT-miljöer.

När: Den 13 november
kl. 08.00-09.30. Vi bjuder på frukost från 07.30.
Var: Ullevi Lounge
Anmälan på Poolias hemsida...

1 kommentar:

  1. "Knäcker trådlösa nät"... Du menar: "Han demonstrerar hur företag glömmer att sätta lösenord på sina trådlösa nät", va? :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *